Творче представлення студентів першого курсу «Зорі запалали»

25.10.2019 | 11:15

22 жовтня на факультеті управіння фінансами та бізнесу відбулось феєричне шоу – творче представлення студентів 1-го курсу «Зорі запалали». На дійство кожна академічна група готувала виступ у різноманітних жанрах – це і вокал, і запальні танки, і гумористичні сценки, і ще багато-багато чого яскравого і цікавого. Саме таке різнобарв’я привернуло увагу великої кількості охочих подивитися на це дійство! Тому актова зала факультету швидко наповнюється глядачами. Гучні овації…і ми розпочинаємо!

Ведуча свята, Василина Ігнатишина, по черзі оголошує групи і на сцені з’являються молоді таланти. Так, студенти груп УФФ-13с, УФФ-14с, УФП-11с та УФП-12с довели, що вони зірки в хореографічному й співочому мистецтві. Присутні були вражені яскравими вокальними композиціями (авторською піснею про студентське життя від групи УФФ-13с, запальною піснею «Галя балувана» у виконанні Марти Сарафин, «Старі фотографії» від Анастасії Баїк) та танцювальними номерами. Ніжний танець під чуттєву пісню Х. Соловій «Тримай», який виконала Чорна Руслана, просто заворожив глядачів. А запальні танці студентів груп УФП-11с та УФП-12с буквально «взірвали» зал.

Хвилюючим та до глибини душі проникливим був виступ Боднар Роксолани, студентки групи УФФ-12с. Вона декламувала авторський вірш про війну на Сході України. «Чи повернешся додому живим…». Тут і біль, і любов, і відчай, і понад усе – віра у мирне майбутнє рідного краю. По-справжньому довершений твір не залишив байдужим жодного присутнього.

Студенти груп УФЕ-11с та УФО-11с продемонстували інший талант – вміння знімати і монтувати відеоролики, тому їхні виступи супроводжувалися великою кількістю відеоматеріалів.

Справжній бум розпочався, коли на сцені з’явилися студенти групи УФФ-11с. Своїм номером «Один день із життя студента» учасники значно продовжили життя глядачам, адже зал просто вмирав зі сміху. А пародія на Олега Винника та його «Вовчицю» у виконанні  Михайленко Івана зірвала, мабуть, найбурхливіші овації. Аплодували так, як нікому – так, що аж червоніли долоні.

Та на цьому свято не завершилось. На викладачів чекав сюрприз від студентського самоврядування факультету – привітання з Днем працівника освіти. Голова студради Ірина Телегій та голова профбюро Катерина Жовтяк, які напередодні провели опитування серед студентів, нагородили кращих викладачів грамотами та кубками. Загалом було відзначено 15 викладачів у таких номінаціях як «Зірка кафедри державних та місцевих фінансів», «Зірка кафедри економічної кібернетики», «Зірка кафедри економіки та менеджменту», «Зірка кафедри обліку та аудиту», «Зірка кафедри економічної теорії», а ще «Кращі лекції», «Ідеальні семінари», «Ікона стилю», «Кращий порадник» та ін. Нагороди одержали також декан факультету Стасишин А.В. (“Big Boss”) та заступник декана з навчально-методичної роботи Ситник Н.С. (“Гуру Науки”).

Відео «Каверзні питання», на які відповідали самі ж викладачі, подарувало масу позитивних емоцій, а відео на авторський вірш Марти Сарафин «Викладачі» викликало захват педагогів.

Тож ті емоції та яскраві враження, які отримали глядачі від концертної програми «Зорі запалали» – це те, що кожен пронесе в пам’яті крізь все життя!