НАУКОВА СТУДІЯ «ДЕРЖАВОТВОРЕЦЬ» (ОПП «ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ») З НАГОДИ ДНЯ УНІВЕРСИТЕТУ

16.10.2024 | 09:43

14 жовтня 2024 року на кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка з нагоди Дня Університету відбувся Круглий стіл на тему «Бізнес, держава та суспільство: особливості взаємодії в сучасних умовах». Захід був організований науково-педагогічним колективом кафедри та аспірантсько-студентською науковою студією «Державотворець»: науковий керівник студії: заступник завідувача кафедри з наукової роботи, доктор економічних наук, професор Карпінський Б. А., староста студії – Майданевич Дарина, заступник старости – Салюк Вікторія.

В рамках цього Круглого столу були виділено та проаналізовано сучасні аспекти взаємодії між державою, бізнесом і громадянським суспільством, зокрема, пріоритети й особливості діяльності органів публічного адміністрування в умовах воєнного стану, ініціативна й виконавська роль молодіжних та громадських організацій, а також методи активізації співпраці між бізнесом та владою. Про зацікавлення й активність членів наукової студії «Державотворець» свідчить подання до Оргкомітету понад 30 тез доповідей.

До безпосереднього обговорення проблематики заходу долучився як професорсько-викладацький колектив кафедри (зокрема, завідувачка кафедри, д.е.н., проф. Комарницька Г.О., доценти: Герасименко О.В., Решота О.А, Маліновська О.Я.), так і студенти усіх рівнів вищої освіти за ОПП «Публічне адміністрування та управління бізнесом».

Дякуємо всім учасникам за творчу дискусію та цікаві доповіді!

Дякуємо ЗСУ! Разом – ми сила!