ДИСКУСІЙНИЙ КЛУБ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 281 «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ»

ДИСКУСІЙНИЙ КЛУБ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 281 «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ»

Дискусійний клуб на кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом вже стала традиція. Через карантинні обмеження цьогорічний захід відбувся дистанційно. 4 травня 2020 року науково-професорський склад та студенти спеціальності 281«Публічне управління та адміністрування» зустрілися  на платформі  Zoom, де мали змогу отримати цікаву та змістовну розмову про “Державотворчий потенціал нації: формування та реалізація з позиції публічного управління та адміністрування”.

Дискутували про нові виклики для децентралізації в період пандемії, про електронне врядування як засіб  протидії корупції, про розвиток молодіжної політики, про публічне управління соціальним розвитком та інші актуальні питання щодо діяльності публічного управління та адміністрування у сучасних реаліях.

Студенти мали змогу продемонструвати свої знання та компетенції в доповідях та обговореннях. Студентські наукові доповіді – це наукова та навчальна складова дистанційного навчання з навчальних дисциплін, які вивчають на спеціальності 281«Публічне управління та адміністрування». Наукові керівники на відмінно оцінили доповіді студентів та теж активно приймали участь в дискусіях та дебатах.

Захід відбувся в рамках Фестивалю науки 2020, основні заходи на кафедрі публічного адміністрування та управління бізнесом в рамках ХІV Всеукраїнського фестивалю науки відбудуться 14–16 травня 2020 р.

Матеріали дискусійного клубу «Державотворчий потенціал нації: формування та реалізація з позиції публічного управління та адміністрування» публікуватимуться у збірнику тез доповідей. Учасникам буде розісланий збірник тез доповідей у PDF форматі електронною поштою.

 

#ЛНУім.І.Франка  #ФУФБ #КафедраПАтУБ  #Публічнеуправліннятаадміністрування