КРУГЛИЙ СТІЛ «ПЕРСПЕКТИВИ ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ І КОНТРОЛЮ В УМОВАХ ІНТЕГРАЦІЇ ТА ГЛОБАЛІЗАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ» в рамках відзначення Дня науки

17.05.2017 | 12:05

  

В рамках відзначення Дня науки кафедрою обліку і аудиту факультету управління фінансами та бізнесу 16 травня 2017 р. було проведено круглий стіл «Перспективи обліку, аналізу і контролю в умовах інтеграції та глобалізацій них процесів», який був спрямований на обговорення сучасного стану і ключових проблем обліку, аналізу і контролю в Україні, а також визначення перспектив їх реформування та трансформацій у контексті взятого курсу на інтеграцію у європейську економічну спільноту з умовою широкого застосування міжнародних стандартів.

Участь у заході взяли студенти 1, 3-5 курсів, викладачі кафедри та запрошені гості. Особливо активно долучилися до обговорення представники Західного офісу Держаудитслужби, який об’єднує 8 областей Західної України: Чудіна Л.В. – начальник відділу контролю у соціальній галузі, Максимович О.П. – начальник відділу роботи з персоналом, Вітвіцький Р.В. – начальник відділу контролю у галузі промисловості, енергетики, транспорту та фінансових послуг; представники Національного лісотехнічного університету та інших ВНЗ м. Львова.

Загалом під час наукового семінару було представлено 17 доповідей, в яких учасники обґрунтували необхідність та основні напрямки реформування і удосконалення національної системи обліку, аналізу, аудиту і контролю з огляду на активізацію в нашій державі глобалізаційних процесів та переходу суб’єктів господарювання до застосування міжнародних стандартів.

Висловлюємо щиру вдячність всім учасникам за активну участь у проведеному заході, змістовність доповідей та приємність спілкування. Маємо надію на подальшу співпрацю.

Оргкомітет кафедри обліку і аудиту