Зустріч студентів 4-го курсу спеціальності «Менеджмент і адміністрування» із начальником відділу розвитку торгівлі і підприємництва департаменту економічної політики Львівської обласної держадміністрації

30.04.2018 | 19:58

27 квітня кафедру економіки та менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка відвідала начальник відділу розвитку торгівлі і підприємництва департаменту економічної політики Львівської обласної держадміністрації Тітко Ольга Степанівна. Вона провела лекцію-зустріч у формі круглого столу для студентів 4-го курсу спеціальності  «Менеджмент і адміністрування» на тему «Компетенції державного службовця». Зустріч організовано доцентом кафедри економіки та менеджменту Маліновською О.Я.

  

 

Студенти отримали багато інформації щодо посадових обов’язків державного службовця та їх компетенцій. Мали змогу задати питання щодо роботи відділу розвитку торгівлі і підприємництва та загалом роботи департаменту економічної політики ЛОДА. Адже кожен з випускників-бакалаврів хоче свідомо вибрати свою подальшу кар’єру та можливості для її розвитку.

Кафедра економіки та менеджменту вдячна Тітко Ользі Степанівні за таку змістовну лекцію та буде рада бачити її частіше, адже досвід практиків-управлінців так потрібен нашим студентам для бачення їх перспективного майбутнього.