Відкрита лекція «Професія аудитор чи професія консультант? Лайфхаки від практика» KPMGLab

12.12.2018 | 19:41

Факультет управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка продовжує співпрацю з топовими компаніями у сфері консалтингу та аудиту. Так 13 грудня 2018 року, в актовій залі факультету відбулась відкрита лекція «Професія аудитора чи професія консультанта? Лайфхаки від практика».

Під час заходу керівник напрямку з надання податкових та юридичних послуг KPMG у Західній Україні Максим Войцеховський (випускник Львівського університету) розповів присутнім про компанію та реальні приклади її діяльності, а також поділився власною історією успіху.

Спеціаліст відділу роботи з персоналом компанії KPMG Галина Левчук розповіла про можливості працевлаштування та оплачуваного стажування, а також загалом про кар’єру на прикладі KPMG. Окрему увагу спікери звертали на «лайфхаки» – як підготуватися, щоб успішно пройти конкурсний відбір, та які існують безкоштовні освітні можливості.

Особливо корисно і цікаво студентам було дізнатись які навички потрібні для того, щоб побудувати успішну кар’єру в міжнародній компанії.

Наприкінці лекції присутні отримали можливість написати пробне тестування (числовий тест), успішний результат якого буде враховано при працевлаштуванні в компанії.

У підсумку, між представниками KPMG та факультетом управління фінансами та бізнесу були укладені попередні домовленості щодо подальшої співпраці з метою активізації практичної складової навчального процесу студентів.