Участь студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» у семінарі-практикумі «Податкові перевірки від А до Я»

16.12.2017 | 15:09

Студенти груп УФО-41с, УФО-21с і УФО-11с факультету управління фінансами та бізнесу разом з викладачами кафедри доцентами Лободою Н.О. та Долбнєвою Д.В. взяли участь у семінарі-практикумі «Податкові перевірки від А до Я», який відбувся в Головному управлінні ДФС у Львівській області 12 грудня 2017 року.

Під час семінару-практикуму керівники підрозділів Головного управління ДФС в області (Ігор Малех, Олег Рущишин, Михайло Дунас і Тетяна Ризванюк) цікаво і змістовно, враховуючи набутий досвід та знання при проведенні контрольно-перевірочної роботи, розповіли про її особливості. В своїх виступах вони розповіли про всі основні напрями контрольно-перевірочної роботи: щодо оподаткування доходів громадян, штрафні санкції за не задекларованих працівників, оподаткуван

ня юридичних осіб, а також боротьбу з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом та ін. Студенти жваво обговорювали почуту інформацію і задавали питання. Також студентам була проведена екскурсія залами ЦОП міста Львова.

Кафедра обліку і аудиту ФУФБ висловлює щиру вдячність керівництву і представникам Головного управління ДФС у Львівській області за плідну співпрацю і проведений на високому професійному рівні захід.