Участь студентів грип УФО-31с та УФО-11с у відкритому виховному заході на тему: «Вплив шкідливих звичок: алкоголю, куріння, наркоманії на студентську молодь»

25.05.2017 | 10:09

Проблема «шкідливих звичок» в умовах сьогодення є вкрай актуальної і набуває особливої гостроти, а боротьба з ними це завдання не тільки держави в цілому, а й кожної окремої людини.

23 травня 2017 року порадниками групи УФО-31с – доцентом Шевців Л.Ю. та групи УФО-11с – доцентом Долбнєвою Д.В. була проведена виховна година на тему: «Вплив шкідливих звичок: алкоголю, куріння, наркоманії на студентську молодь».

Метою заходу стало формування негативного ставлення до вживання наркотиків, алкоголю та куріння; пропагування здорового способу життя; виховання у студентів почуття відповідальності за свої «шкідливі звички» та реального визначення їх наслідків для себе та оточуючих.

Активну участь в обговоренні даної проблеми разом з порадниками взяли участь студенти груп УФО-31с та УФО-11с, завідувач кафедри обліку і аудиту – професор Романів Є.М., заступник завідувача кафедри обліку і аудиту з виховної роботи – доцент Лобода Н.О., а також запрошений гість – заступник в.о. декана факультету з виховної роботи – доцент Шушкова Ю.В.

Пам’ятайте, бути здоровою людиною це велике щастя і багатство. Навіщо псувати своє здоров’я, залежати від своїх шкідливих звичок? Треба ставитись з повагою до свого організму та поважати здоров’я оточуючих. Візьми на себе відповідальність за своє майбутнє та своїх близьких! Контролюйте своє життя, підтримуйте свій фізичний стан, привчайте себе до активного, здорового способу життя. Позбутися шкідливих звичок може кожен. Для цього слід поставити це за мету.