Науковий семінар «Адміністрування бізнесу територіальних громад»

21.05.2019 | 15:08

Новим напрямом у роботі кафедри економіки та менеджменту є співпраця із спорідненими навчальними закладами (Львівським державним університетом фізичної культури ім. Івана Боберського), зарубіжними університетами (Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II), обласною державною адміністрацією, асоціацією роботодавців Львівської області.

У рамках фестивалю науки ЛНУ імені Івана Франка, 20 травня 2019 р. кафедра провела науковий семінар з проблеми «Адміністрування бізнесу територіальних громад», в якому взяли участь викладачі, докторанти, аспіранти, студенти та практики.

Формат наукового семінару дозволив узяти участь в обговоренні актуальних проблем адміністрування підприємницької діяльності територіальних громад.

Науковий семінар відіграє також важливу роль у формуванні молодих управлінських кадрів, адже основою для розвитку підприємництва є власний ресурсний потенціал, управління та розподіл ресурсів, що потребують нових знань і навичок.

Сьогоднішні студенти – а майбутні управлінці виробляють на таких заходах навички наукового спілкування, наочно бачать кращі зразки наукових доповідей, вчаться мистецтву дискусії.

Унікальною можливістю для студентів було спілкування з практиками, зокрема, Мар’яною Андріївною Івахів, начальником відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій Підберізцівської ОТГ, що дозволило їм побачити себе на фоні своїх ровесників – молодих, успішних управлінців.