НАЙГОЛОВНІШЕ ДЛЯ УСПІШНОЇ КАР’ЄРИ – КОМУНІКАЦІЙНІ НАВИЧКИ ТА МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАННЯ ПОРАД ВІД ПРОФЕСІОНАЛІВ

19.11.2017 | 21:48

Щоб бути затребуваними на ринку праці, молодим людям необхідно формувати навички майбутнього. Найнеобхідніші навички, які будуть необхідні в майбутньому, є крос-культурна компетентність (уміння працювати у різних культурних середовищах), обчислювальне мислення (вміння розуміти великі обсяги даних), знання нових медіа (вміння доносити через них свою думку, а також критично оцінювати і використовувати контент у нових медіа), крос-дисциплінарні знання (уміння розуміти різноманітні дисципліни) та колаборація (уміння продуктивно працювати у команді).

Кафедра економіки та менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка  продовжує співпрацю з майбутніми роботодавцями. Започатковуючи цикл навчально-практичних екскурсій, в рамках якого студенти отримають професійні поради, ознайомлення з практичним досвідом ведення бізнесу, навчальні лекції та тренінги від професіоналів, які працюють у бізнесі багато років. Для того, щоб наші студенти вчились працювати у команді та розуміли роботу з великими обсягами даних, к.е.н., в.о. завідувача кафедри економіки та менеджменту Комарницька Г.О. разом з  групами УФФ–44с та УФПМ-51с відвідали з навчально-практичною метою Компанію «Аптека «3і».

Це – одна з найбільших аптечних мереж на території Західної України, що протягом декількох десятиліть займає лідируючі позиції на ринку фармацевтичних послуг. Західноукраїнська мережа аптек, що налічує понад 200 аптечних закладів у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській, Рівненській, Хмельницькій, Чернівецькій та Волинській областях. Єдина компанія в Західній Україні  в якої є наявність власного аптечного складу нового покоління.  Компанія «Аптека «3і» постійно вдосконалює свою роботу,  налагоджує зв’язки з іноземними компаніями, розширює асортимент продукції. Завдяки автоматизації складування і створення сучасного логістичного центру зросла  якість обслуговування клієнтів, здійснюється постійний внутрішній контроль, оперативною відслідковується інформація щодо серії та термінів придатності всього асортименту продукції, виключається можливість надходження у реалізацію протермінованої продукції.

Все це бачили студенти нашого факультету, які отримали змогу почути багато цікавих фактів від керівника Компанії  Павлиш Ігора Степановича, керівника фінансово-планового відділу, головного бухгалтера, керівника відділу роботи з персоналом.

   

Мали можливість побачити всі підрозділи в Компанії «Аптека «3і», поспілкуватись з відділом продаж та відділом маркетингу, прослідкувати за роботою логістичного центру на всіх етапах проходження товару, поспілкуватись з відділом ІТ – технологій та консультантами всіх підрозділів.

 

 

Як сказав Гете – «Розумні люди – краща енциклопедія». Спілкуйтеся з позитивними, розумними, цікавими людьми. Головне – вміння не тільки слухати, але й чути. Тобто, вчитися в інших. Як стати розумним? Якщо людина не бажає чути і отримувати нову інформацію – це марна справа. Без спілкування з більш мудрими і успішними людьми, вона не розвивається. Тож така співпраця та така можливість почути практичні поради від професіоналів своєї справи є дуже доречні.

Кафедра економіки та менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка щиро вдячні всьому колективу Компанії «Аптека «3і» та зокрема керівнику Ігору Степановичу Павлиш  за цікаву та навчальну екскурсію. Незважаючи на щільний графік роботи ви так багато часу приділили нашим студентам. Вдячні за навчання та бачення перспективи для майбутніх фінансистів та управлінців.