Команда факультету управління фінансами та бізнесу «Lviv business group» взяла участь у бізнес-грі «Корпорація ідей 6».

15.04.2019 | 10:35

5-6 квітня 2019 року на базі Харківського інституту фінансів КНТЕУ відбулась дводенне бізнес-змагання для студентської молоді. Учасниками заходу стало 13 команд з вищих навчальних закладів Харкова, Києва, Вінниці, Чернівців ,Одеси, Львова та інших міст України.  Програма була насиченою: презентація бізнес-ідей, конкурси, змагання, командна робота, квест, участь у тренінгах та майстер-класах.

Учасники команди – Баїк Анастасія, Огірко Олена, Петрович Андрій та Пфістер Дмитро – провели яскраву презентацію своєї бізнес-ідеї  – «Ресторану віртуальної реальності», взяли участь у командних змаганнях та квесті, поглибили знання у сфері менеджменту та маркетингу, здобули нові знайомства та досвід.

 До координації та організації поїздки долучились кафедра державних та місцевих фінансів, в особі доц. Сич О.А., заступник декана з наукової роботи доц. Дубик В.Я. та керівник Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених ЛНУ доц. Ваврін М.Р.

Дякуємо учасникам команди за активну життєву позицію, сміливість, відповідальність та проявлену креативність! Бажаємо успіхів!