«Інструментарій дослідження підходів до забезпечення економічної безпеки підприємств України»

11.10.2019 | 12:59

До Дня Університету кафедрою обліку і аудиту проведено круглий стіл «Інструментарій дослідження підходів до забезпечення економічної безпеки підприємств України». Участь у ньому прийняли викладачі кафедри і студенти спеціальності «Облік і оподаткування».

 

Доповідачі представили результати своїх наукових досліджень, за якими відбулися жваві і конструктивні обговорення.

Відкриття круглого столу розпочалося зі слів-привітань в.о. завідувача кафедри професора Романіва Є.М., який відзначив, що у сучасних умовах швидких і глобальних змін економічних відносин та економіки в цілому, гостро постає питання забезпечення належного рівня економічної безпеки не тільки на макрорівні, а й для підприємств. Саме підприємства, здатні забезпечити свою економічну безпеку, можуть генерувати умови для свого розширення і зростання, що у подальшому сприяє формуванню міцної системи екномічної безпеки країни. На сьогодні, в Україні дана предметна область потребує подальшого вивчення та удосконалення. Через це тема круглого столу є актуальною, а підготовлені учасниками заходу доповіді є на часі та актуальними.

Організація і проведення таких наукових заходів, як сьогоднішній, покликані зібрати як однодумців, так і опонентів для спільного обговорення проблем, а дискусія між ними має сприяти формуванню нових ідей, розробці наукових концепцій, на основі яких будуть провадитися ґрунтовні дослідження, впроваджуватись нові дисципліни у навчальні плани вищих навчальних закладів.

 

 

Дякуємо усім учасникам за цікаві доповіді, активне обговорення та гарний настрій. Сподіваємося, що результати круглого столу стануть підґрунтям для перспективної плідної подальшої співпраці та сприятимуть зміцненню економічної безпеки підприємств України.