Інформаційна зустріч координатора академічної мобільності Erasmus+ зі студентами

27.09.2019 | 09:53

У четвер, 26 вересня 2019 року, відбулась інформаційна зустріч координатора програми академічної мобільності Erasmus+ на факультеті управління фінансами та бізнесу доц. Голинського Ю. О. зі студентами. 

Erasmus+ – це Програма Європейського Союзу, що підтримує мобільність, проекти співпраці, партнерства і заходи у сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту.  Львівський національний університет імені Івана Франка – один із лідерів в Україні за кількістю учасників програми академічної мобільності. Університет має підписані угоди про співпрацю із понад 60 закордонними університетами.

Координатор розповів студентам про умови участі в програмі, вимоги до студентів щодо подачі заявок, фінансові аспекти участі, а також про переваги академічної мобільності (можливість долучитись до європейського освітнього процесу, підвищення рівня володіння іноземною мовою, знайомство з цікавими людьми з усього світу, подорожі, досвід та багато іншого).

Особливу зацікавленість у студентів викликали деталі процесу подачі документів, зокрема поради щодо написання цікавого та успішного мотиваційного листа.