I Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна парадигма публічного управління», яка відбуватиметься у Львівському національному університеті імені Івана Франка 17-18 жовтня 2019 р.

13.09.2019 | 13:49

Факультет управління фінансами та бізнесу спільно з філософським факультетом проводить І Міжнародну науково-практичну конференцію «Сучасна парадигма публічного управління».

Ми маємо за честь запросити Вас до участі у роботі конференції. Це міжнародне зібрання вчених, працівників органів публічної влади та місцевого самоврядування, представників ділових та наукових кіл, яке відбуватиметься вперше та буде присвячена актуальним проблемам теорії та практики публічного управління і адміністрування, питанням підвищення якості наукових досліджень та векторам поєднання зусиль вищих закладів освіти, наукових установ, органів влади та місцевого самоврядування, бізнес-структур та громадськості щодо пошуку спільних ефективних підходів до вирішення актуальних проблем та впровадження його результатів у практику публічного управління та адміністрування.. Одним із важливих атрибутів конференції є можливість обговорити наукові здобутки, нові ідеї, зустріти давніх друзів і налагодити нові контакти з колегами із різних країн.