Хто має силу втримати весну в душі…

27.05.2017 | 19:49

Люди, що перебувають у геріатричному пансіонаті – це не просто категорія соціально незахищених. Це окремі долі. Окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти і хто допомагає. Долучаємось до них і ми… Можливо не в тій мірі, яка стосується матеріального. Проте у тій мірі, яка пов’язана із частинкою нашого серця і здатна зробити щасливими їх. Щасливими хоча б на мить. Це наша любов, увага, турбота, що здатні розвіяти смуток у серцях цих одиноких людей.

Виявом уваги з нашого боку послужив концерт «Хто має силу втримати весну в душі…», організований студентами із профбюро та студентської ради факультету управління фінансами та бізнесу 25 травня у геріатричному пансіонаті, що знаходиться по вул. Медової Печери, 71.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Концертна програма не залишила байдужими мешканців пансіонату. Їхні очі палали дивним вогнем, а старечі зморшки на щоках розгладжувались від посмішок… Складалось враження, що всі поринули у спогади, згадали себе молодими, здоровими та щасливими.

На завершення заходу студенти роздали усім солодкі подарунки, не забувши й про тих, хто не зміг встати з ліжка…

Буденно та швидкоплинно пролітають день за днем, рік за роком… А вони все чекають… Чекають на увагу, тепло, добро…

Ви не забуті…