Екскурсія студентів в один із львівських банків: нові враження, нові амбіції та завдання на майбутнє

07.12.2017 | 13:35

 

З метою ознайомлення із специфікою роботи та перспективами опанування майбутньої професії наставником групи доцентом А. Шот була організована екскурсія в один із провідних банків Львова. 5 грудня 2017 р., студенти групи УФО-11с разом із заступником завідувача кафедри з виховної роботи доцентом Лободою Н.О. відвідали банк.

Під час екскурсії студенти мали можливість ознайомитися з особливостями роботи в банківській сфері, поспілкуватися з провідними фахівцями, а також дізнатися як проводять свій вільний час працівники. Важливим для студентів стало ознайомлення з вимогами, які висуваються до банківських працівників. Це зокрема : високий рівень знань у сфері фінансів, банківської справи, обліку та оподаткування. Крім того, як наголосила начальник відділення Л. Бренькач, банк створює комфортні умови для саморозвитку кожного працівника – є багато внутрішніх навчальних програм, курсів та тренінгів.

Все це викликало особливий інтерес у студентів, які могли практично відчути важливість та усі тонкощі облікової, фінансової та аналітичної роботи банку, зрозуміти наскільки важливо здобувати фахові знання, проходити стажування та виробничу практику, щоб у подальшому стати висококваліфікованим фахівцем, бути конкурентоспроможним на ринку праці, отримувати належну фінансову винагороду та моральне задоволення від роботи.

Висловлюємо щиру подяку начальнику відділення Любомирі Бренькач та персоналу банку за змістовну розповідь і бажаємо їм подальшого розвитку та успіху на ринку фінансових послуг.

Сподіваємося, що отримані знання підвищать зацікавленість студентів в освоєнні спеціальності, а підприємства та фінансові установи у майбутньому отримають достойних фахівців.