Доцент кафедри державних та місцевих фінансів, к.е.н. Ю. О. Голинський прочитав лекції в Шяуляйському університеті

05.05.2017 | 18:38

У період з 24 по 28 квітня 2017 р. к.е.н., доцент кафедри державних та місцевих фінансів факультету управління фінансами та бізнесу Голинський Юрій Олегович пройшов стажування та прочитав лекції за програмою академічної мобільності Європейського Союзу “Erasmus+” в Шяуляйському університеті (м. Шяуляй, Литва).

Мета стажування полягала в здійсненні внеску в місцеве академічне життя, створенні міжнародного освітнього досвіду для студентів у ВНЗ-партнері, підвищенні мотивації немобільних студентів для навчання за кордоном, обміні інноваційними методами навчання, презентації ЛНУ імені Івана Франка та факультету управління фінансами та бізнесу за кордоном.

У рамках навчально-наукового заходу «International Week» доц. Голинським Ю. О. було прочитано лекції на теми “Financial System of Ukraine: General Overview”, “Banking in Ukraine. Causes and Effects of the Hryvnia Devaluation”, “Budget System of Ukraine. Positive Ukrainian Experience of Government Procurement Reforming”.

 

 

Також було відвідано низку лекцій іноземних професорів з метою обміну практиками та набуття зарубіжного досвіду щодо методики викладання. На зустрічах з деканом та ректором, а також на засіданні кафедри отримані додаткові навики з організації навчального процесу та наукових досліджень.

На ярмарці університетів було презентовано університет в цілому та факультет управління фінансами та бізнесу зокрема, також налагоджено наукові зв’язки з професорами із 19 країн. Було укладено попередні домовленості щодо інституційної участі в науковій мережі Renet.

 

 

Отримані знання будуть застосовуватися у подальшій навчальній та науковій діяльності (впровадження в навчальний процес зарубіжного досвіду ведення лекцій, міжнародна колаборація в науковій сфері (спільні публікації, спільна участь в наукових заходах та ін.).