Участь студентів першого курсу у психологічних тренінгах “Адаптація та згуртованість”

27.09.2019 | 10:20

З 18 по 26 вересня 2019 р. Психологічною службою ЛНУ ім. І. Франка для студентів першого курсу факультету управління фінансами та бізнесу було проведено ряд адаптаційних тренінгів.

Зокрема, 18 вересня тренінг на адаптацію до навчання був проведений для студентів І курсу спеціалізації “Фінанси, митна та податкова справа” (у групах УФФ-11с та УФФ-12с), 19 вересня учасниками тренінгу стали першокурсники спеціалізації “Облік, аналіз та фінансові розслідування” (УФО-11с), а 26 вересня – студенти груп УФФ-13с та УФФ-14с.

Головними завданнями адаптаційного тренінгу є адаптація першокурсників до умов навчання в університеті, згуртування студентських груп, підвищення внутрішньої мотивації до навчання та рівня професійного самовизначення в цілому.

Під час тренінгової роботи студенти не лише знайомились між собою, вивчали один одного краще, вчились розуміти своїх одногрупників без слів, але й виконували вправи на взаємодію (Teambuilding-завдання), відпрацьовували різні життєві ситуації, аналізували проблеми входження до нового соціального середовища.

 

В цілому тренінги проходили жваво та весело. Сподіваємось, що з їх допомогою кожен студент знайде своє місце в академічній групі та легко адаптується до навчання у Львівському національному університеті І. Франка!