Благодійна акція до Дня захисту дітей

04.06.2017 | 11:20

Не будьмо байдужі до долі дитини,

В якої немає своєї родини!

Бо діти – це наша із вами надія,

А ми для дітей – це нездійсненна мрія!

Це мрія про дім, про кімнату свою!

Це мрія почути від мами: “Люблю!”

Людмила Калинська (вірш з Інтернету)

 

Діти – безцінний дар від Творця. Вони достойні гідно жити, відчувати, що їх люблять і самі віддавати свою любов іншим. Діти, обділені материнською ласкою та любов’ю, змушені покладатися на людську доброту та милосердя.

Бажання подарувати дітям частинку свого серця, тепла та ласки об’єднало студентів усіх факультетів університету, в тому числі й факультету управління фінансами та бізнесу, у благодійній акції, організованій профкомом студентів університету. 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей,  студенти відвідали Львівський будинок дитини № 2 по вул. Антоновича, 117.

Вихованцями установи є 85 дітей, віком від 5-ти днів до 3-х років, позбавлених батьківської опіки; діти-інваліди до 4-х років. Це діти з неблагополучних сімей, діти які народжувались небажаними, з багатодітних сімей, діти батьки яких перебувають в місцях позбавлення волі, діти-інваліди з різноманітними вродженими і набутими вадами: хворобою Дауна, дитячим церебральним паралічем, вродженими вадами серця та ін.

 

Студенти приїхали до діток не з порожніми руками. Кошти, які були зібрані під час благодійної акції, були витрачені на книжки, канцелярські товари, підгузники та інші необхідні речі.

Очі у дітей горіли від щастя, а у нас, у гостей, очі були сповнені сліз… На жаль, особливо важкі та гіркі життєві випробування випали на долю цих малих янголят…

Пам’ятаймо: Чужих дітей не буває! Малюкам потрібні мама й тато.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вони чекають на Вас!