Дні науки на кафедрі фінансового менеджменту

22.05.2021 | 00:09

Всеукраїнський фестиваль науки – це чудова нагода, аби вшановувати наукові традиції, популяризувати досягнення вчених, залучити молодь до світу науки. Адже якісна освіта  є ключовим фактором інновацій, а якісна наукова освіта допомагає вирішити проблеми як світового, так і місцевого значення.
В рамках Фестивалю науки у Львівському національному університеті імені Івана Франка студенти та професорсько-викладацький склад кафедри фінансового менеджменту – факультету УФБ ЛНУ імені Івана Франка теж не залишились осторонь цієї події та презентували ряд різноманітних за формою і змістом заходів – наукові семінари, практичні тренінги,  презентації, гостьові лекції, засідання круглих столів. Ефективне функціонування та всебічний розвиток кафедри забезпечується налагодженими зв’язками та постійною співпрацею з  різноманітними науковими організаціями – партнерами.
Підводячи підсумки на засіданні кафедри результатів науково-дослідної роботи студентів, а це  208 тез доповідей на Міжнародних та Всеукраїнських наукових конференціях та участь у різноманітних наукових заходах кафедри,  37 статей у фахових виданнях,  видання 3 збірників наукових праць студентів – нам приємно відзначити кращих студентів-науковців кафедри фінансового менеджменту за результатами 2020/2021 навчального року: Катерина Жовтяк, Діана Вацяк, Вероніка Іщенко, Юлія Янісів, Ірина Себастянович, Іванна Педченко, Василина Ігнатишина, Уляна Скидан, Вікторія Беднарчук, Ілона Юрченко, Ірина Баццман, Северина Стасишин, Ірина Дунець, Юлія Чепіль та трьох керівників студентських наукових гуртків – доцентів Юрій Голинський, Ольга Сич, Софія Смолінська. Адже наші  наставники гуртків та обдаровані студенти спільними зусиллями сприяють реалізації наукових здібностей творчо налаштованої молоді та стимулюють наукову діяльність студентів кафедри фінансового менеджменту.
З певними здобутками до Фестивалю науки у Львівському національному університеті імені Івана Франка підійшли і викладачі  кафедри. Так,  упродовж   2020/2021 року завершено роботу над науковою темою, захищено 1 докторську дисертацію, опубліковано викладачами 7 монографій, 4 навчальні посібники, 75 наукових статей (з них Web of Science, Scopus – 9), 108 тез доповідей на Міжнародних та Всеукраїнських наукових конференціях. За результатами проведених кафедрою конференцій видано 3 збірника наукових праць учасників та  проведено 8 заходів наукового характеру.
Зокрема, на кафедрі реалізовується проєкт «Ревіталізація міста – досвід ЄС для України» для участі у програмі «Еразмус+» напрямку Жана Моне 2020 (координатор Сич О.А.).
Ми пишаємось нашими науковцями!  Саме такі молоді люди надають імпульс рухатися вперед та формують завтрашній день у багатьох сферах, служать прогресу і розвитку держави.
Бажаємо їм примноження результатів, стрімких творчих злетів і творчого запалу у  наукових пошуках!