Захист магістерських робіт здобувачів вищої освіти освітньої програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування»

23.12.2022 | 12:14

16 грудня 2022 року здобувачі вищої освіти освітньої програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування» кафедри обліку, аналізу і контролю факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка захистили магістерські роботи на здобуття кваліфікації магістр обліку і оподаткування за вказаною освітньо-професійною програмою.

Магістерські роботи виконані на актуальну тематику зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» із використанням практичних матеріалів Держаудитслужби України та Західного офісу ДАС, АТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч», ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат», ТОВ «Укр Волнат», «Кондор Логістик», «ЦеДеПе» та інших компаній великого і середнього бізнесу України та Львівщини, зокрема. Як відмітили наукові керівники та зовнішні рецензенти, виконані роботи мають наукову новизну, практичну значущість і цінність висновків і пропозицій.

Під час захисту магістерських робіт здобувачі вміло доповіли основні результати дослідження, супроводжуючи їх відповідними презентаційними матеріалами, відповідали на запитання голови Екзаменаційної комісії професора Володимира Швеця та заступника голови комісії професора Євгена Романіва, а також членів ЕК доцентів Світлани Гончарук, Світлани Приймак та Анни Шот. Здобувачі підтвердили рівень загальних і професійних компетентностей, одержаних на кафедрі обліку, аналізу і контролю та здатність працювати за обраним фахом.

Варто додати, що всі випускники освітньої програми «Облік, аналіз та фінансові розслідування» працюють за спеціальністю в бізнесових структурах.
Вітаємо з успішним захистом кваліфікаційних робіт і бажаємо нашим випускникам міцного здоров’я, наснаги, мудрості, реалізації задумів і творчих планів, кар’єрного зростання, професійного здійснення вагомого вкладу у відбудову України.

http://surl.li/edwcd