Студентів факультету нагороджено преміями

26.11.2021 | 12:17
24 листопада 2021 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулось нагородження студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти, які брали участь у конкурсі на здобуття премій від Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради. Вручали премії у галузі природничих і технічних наук. Грошові винагороди та відзнаки отримали дві сотні студентів із різних закладів освіти Львова, 55 з них – із ЛНУ ім. Івана Франка.
Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада щорічно призначають премії для студентів закладів вищої освіти області з нагоди Міжнародного дня студента. Нагороджують молодь, яка досягла успіху у навчальній і науковій роботі, бере активну участь у громадському житті свого навчального закладу, міста та області.
З вітальним словом до присутніх звернувся Ректор Львівського національного університету імені Івана Франка, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Мельник. Він звернувся до студентів, які одержали нагороди. “…Увага до наукових робіт студентів – це не просто традиції, це вияв поваги до молодих людей та розуміння важливості підтримки молоді як майбутньої основи формування української еліти».
Також студентів привітали голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький, директор департаменту освіти ЛОДА Олег Паска та заступниця голови Комісії з питань освіти, науки та інновацій Львівської обласної ради Парасковія Дворянин.
Надалі відбулось безпосереднє вручення нагород студентській молоді.
Так, обласні премії імені В’ячеслава Чорновола від факультету управління фінансами та бізнесу здобули Софія Івах та Марта Пилат. А премію від Студентського уряду отримала Марія Кормило.
Вітаємо студентів факультету та бажаємо нових звершень та успіхів у майбутніх починаннях!