Новини

Участь студентів ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» у благодійному ярмарку «Цвіт перемоги»

24.04.2024 | 16:21

 
Студенти групи УФЕ-31с ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 “Економіка” відвідали студентську благодійну ярмарку «Цвіт перемоги» у холі головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка, смачно поїли, підтримали донатом Факультет управління фінансами та бізнесу та ЗСУ.
Слава Україні!

Читати »

Участь викладачів та здобувачів вищої освіти за ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» в онлайн-конференції «Месенджер маркетинг: тенденції і стратегії для бізнесу»

24.04.2024 | 08:28

23 квітня 2024 р. викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Ірина ШЕВЧУК та Оксана ВАСЬКІВ разом із здобувачами вищої освіти за ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» були учасниками онлайн-конференції «Месенджер маркетинг: тенденції і стратегії для бізнесу» від SendPulse!
На заході виступали експерти компаній Netpeak, Hworknet, Lviv IT Cluster та Promodo із наступними:
🔹 Чат-боти та месенджер-маркетинг для некомерційних організацій: розбір 3 кейсів
🔹 Як українському бізнесу ефективно використовувати Telegram у своїй digital стратегії?
🔹 Юзабіліті чат-ботів: як створити бота, з яким приємно спілкуватися
🔹 Viber-розсилки:...

Читати »

Лекція виконавчого директора Інституту стратегічного управління ризиками Девіда Рубенса (Лондон, Великобританія) для магістрів освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі»

19.04.2024 | 14:07

19 квітня 2024 р. магістри освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 «Економіка» та викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка мали змогу в рамках вивчення навчальної дисципліни «Інструменти вимірювання та оцінювання соціальної економічних процесів» (лектор проф. Ірина ШЕВЧУК) послухати лекцію від виконавчого директора Інституту стратегічного управління ризиками Девіда Рубенса на тему: «Creating The Next-Generation Risk Management Framework» (David Rubens, Лондон, Великобританія).
У даній лекції розглядалися проблеми, пов’язані з розробкою стратегічних ризиків...

Читати »

Участь студентів-першокурсників (групи УФП-11с) в освітній ініціативі “STUD UP LECTURES”

19.04.2024 | 09:33

30 березня студенти-першокурсники групи УФП-11с освітньої програми «Публічне адміністрування та управління бізнесом», Кацімон Іван та Майданевич Дарина стали учасниками масштабної освітньої ініціативи “STUD UP LECTURES”, яка проходила  у  Львівському національному університеті імені Івана Франка. 
Завдяки досвідченим лекторами студенти  отримали безліч практичних навичок щодо створення та ведення бізнесу в умовах воєнного стану, а також ґрунтові знання у сфері юридичного самозахисту бізнесу та знання в управлінні проєктами. 

Читати »

Студенти ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» відвідали фотовиставки у головному корпусі ЛНУ ім. Івана Франка

17.04.2024 | 14:48

17 квітня 2024 року студенти груп УФЕ-21с та УФЕ-31с факультету управління фінансами та бізнесу разом з порадниками груп завідувачем кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики проф. Іриною ШЕВЧУК та доц. Іриною БОРЩУК відвідали виставку студентських робіт філософського факультету «Ініціації», а також фотовиставку Маркіяна ВАЧКОВА та Юрія БІЛАКА, на якій задокументовані злочини російських військ, що розташовані у головному корпусі Львівського національного університету імені Івана Франка.
Маркіян ВАЧКОВ – студент факультету журналістики, фотограф, на своїх фотографіях відобразив зруйновані автомобілі, будинки, розруху після звільнення Бучі...

Читати »