ЗВІТНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ ЛЬВІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ІВАНА ФРАНКА ЗА 2016 РІК. СЕКЦІЯ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСАМИ ТА БІЗНЕСУ.

03.02.2017 | 14:37

 2 лютого 2017 року на факультеті управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка розпочалась Звітна наукова конференція університету за 2016 рік. Її проведення є доброю традицією для підведення підсумків щодо стану, тенденцій та перспектив розвитку наукової діяльності факультету загалом та кафедр зокрема.

На пленарному засіданні Конференції, яке відбулося 2 лютого в актовій залі факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка, з доповідями виступили в.о. декана факультету к.е.н., доц. Стасишин А.В. та завідувачі провідних кафедр факультету.  

В результаті представлених виступів було обґрунтовано необхідність поєднання наявного вітчизняного досвіду організації й стимулювання наукової діяльності на факультеті управління фінансами та бізнесу із сучасним європейським досвідом у цій сфері, визначено основні проблеми на шляху підвищення ефективності університетської науки в Україні та запропоновано заходи для їх вирішення.

Високий рівень активності учасників в обговоренні порушених на Конференції питань свідчить про актуальність та перспективність сучасного розвитку університетської науки на факультеті управління фінансами та бізнесу.