Зустріч студентів 2-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» із керівником страхової компанії

16.04.2018 | 21:41

У понеділок, 16 квітня відбулась лекція-зустріч студентів 2-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» (спеціалізація «Фінанси, митна справа та оподаткування») із керівником Львівського регіонального управління ПрАТ «Страхова група «UBI-coop» Свінцицьким С.Б. на тему «Страховий ринок України: сучасний стан та перспективи розвитку». Зустріч організовано доцентом кафедри державних та місцевих фінансів Шушковою Ю.В. в рамках навчальної дисципліни «Фінанси».

Сергій Свінцицький розповів студентам про особливості діяльності страхової компанії «UBI-coop»: про історію створення та динаміку її розвитку, наявність ліценцій, специфіку складу та структури страхового портфеля; про стан страхового ринку в розрізі страхових послуг, акцентуючи увагу на його проблемах та негативних чинниках, які впливають на його розвиток, а також про перспективи розвитку страхового ринку України.

Особливу зацікавленість студентів викликала інформація щодо видів страхування, які здійснює дана страхова компанія у розрізі страхування від нещасних випадків та страхування цивільної відповідальності власників наземних транспортних засобів, страхування малого та середнього бізнесу, страхування бізнесу з підвищеною небезпекою.

Активна дискусія відбулася щодо переваг і недоліків працевлаштування у великих і середніх страхових компаніях, надання страхового захисту за ризиковими видами страхування.

Наприкінці зустрічі Сергій Свінцицький запросив креативних та цілеспрямованих студентів до взаємовигідної співпраці та запропонував їм випробувати себе у якості страхових агентів.