Зустріч із представниками молодіжної неприбуткової організації  AIESEC

15.03.2018 | 17:25

14 березня на факультеті управління фінансами та бізнесу відбулася зустріч представників найбільшої в світі молодіжної неприбуткової організації  AIESEC із студентами.

Президент і віце-президенти AIESEC LC Lviv презентували студентам можливості участі у міжнародних стажуваннях, а також розповіли про інші способи активізації міжнародної діяльності.

Зокрема, йшлося про такі види стажувань, як Global Volunteer (волонтерська програма на 6 тижнів, яка спрямована на розвиток лідерських якостей, практичне навчання через міжкультурний досвід за кордоном) та Global Talent (міжнародна програма стажувань для студентів старших курсів і недавніх випускників ВНЗ, які прагнуть отримати професійний досвід роботи в міжнародному середовищі). Професійні стажування Global Talent надають можливість здобути досвід роботи, застосувати академічні знання на практиці та зрозуміти суть своєї професії.

Особливу увагу студентів привернули перспективи професійних стажувань у стартапах “Global Entrepreneurs”. Впродовж 2-3 місяців на практиці є можливість вивчити тонкощі створення нової справи від А до Я. Проекти охоплюють області маркетингу, фінансів та інформаційних технологій, що особливо релевантно спеціалізаціям студентів факультету управління фінансами та бізнесу.

Після зустрічі усі охочі обмінялися контактами з представниками організації і домовились про подальшу співпрацю і участь в міжнародних стажуваннях.