Зустріч із майбутніми роботодавцями

05.11.2019 | 04:46

25 жовтня здобувачі вищої освіти першого освітнього рівня освітньо-професійної програми «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах», в.о. завідувача кафедри Капленко Галина зустрілися з керівництвом та працівниками  HR-відділу ІТ-компанії Conscensia. Студенти хочуть чути ідеї і думки людей, компетентних у цій сфері та почерпнути від них корисну інформацію.

Директор Conscensia Наталія Кирнична розповіла студентам історію компанії, про особливості роботи компанії, а також про те, які фахівці їм потрібні та які вимоги до кандидатів по роботі з персоналом. Ця комп’ютерна фірма успішно розвивається вже понад 10 років у Львові. Conscensia – це бізнес орієнтована компанія з розробки програмного забезпечення, її професіонали працюють у різних сферах ІТ.

На зустрічі керівник HR-відділу Надія Мельник розповіла студентам про особливості роботи працівників HR-відділу, наголосила, що основними критеріями відбору потенційних працівників є знання англійської мови на рівні «Intermediate», базова професійна освіта, готовність працювати у команді та бажання постійно вдосконалюватись під керівництвом досвідчених професіоналів.

Delivery-директори  Галина Шпарлюк та Зоряна Драпайло провели тренінг «CULTURAL INTELLIGENCE WORKSHOP».

Під час зустрічі студенти не лише уважно слухали, а й активно ставили запитання та брали участь в обговоренні, що дало змогу їм дізнатися багато нового про особливості роботи не тільки IT-кластеру у Львові, розвитку ІТ-галузі в Україні, але й особливості роботи HR-менеджерів в ІТ-компаніях.

На завершенні зустрічі Наталя Кринична зазначила, що успіхів в ІТ-компанії можна досягти лише за умови постійного самовдосконалення, саморозвитку та успішної роботи в команді.

Зустрічі студентів із керівництвом та працівниками успішних компаній — потенційними роботодавцями, вимогливими та відкритими до плідної співпраці є неоціненним каталізатором усвідомлення престижності та перспективності працевлаштування в Україні. Переконані, що наші майбутні випускники спробують свої сили у Conscensia, а через кілька років презентуватимуть у стінах рідного Університету власні здобутки.

 

Вдячні організаторам за можливість послухати і поспілкуватися.