Завершення безкоштовної освітньої програми «Бізнес ХХІ століття»

06.12.2017 | 17:22

На факультеті управління фінансами та бізнесу завершилася безкоштовна освітня програма «Бізнес ХХІ століття» для учнів старших класів. Участь у заняттях взяли понад 100 учнів з двадцяти восьми навчальних закладів міста Львова. Даний освітній проект організовано другий рік поспіль в рамках популяризації спеціалізації «Фінанси, митна та податкова справа»  (координатор проекту к.е.н., доцент Дарія Попович).

Цьогоріч ділилися досвідом та навчали старшокласників викладачі кафедри державних та місцевих фінансів: д.е.н., професор Ярослав Ярема, д.е.н., доцент Уляна Ватаманюк-Зелінська, к.е.н., доцент Юрій Голинський, к.е.н., доцент Андрій Дуб, к.е.н., доцент Вікторія Дубик, к.е.н., доцент Любов Петик, к.е.н., доцент Ольга Сич, к.е.н., доцент Софія Смолінська, к.е.н., доцент Юлія Шушкова, к.е.н., доцент Ірина Ясіновська.

Викладачі ознайомили школярів з основними засадами створення та успішного ведення бізнесу, теоретичними і практичними основами митної та податкової справи, сучасними інноваціями у сфері фінансів. Значна увага була приділена світовому досвіду функціонування підприємництва. Учасники школи дізналися багато цікавого про сучасні тенденції у бізнес-сфері, зокрема, що таке краудфандінг, франчайзинг, coaching, як використовувати хмарні середовища в бізнесі, як працює реклама та socialmediamarketing (SMM). Заняття проводилися у вигляді ділових ігор та тренінгів. Зацікавленість у майбутніх абітурієнтів викликали презентація власних бізнес-ідей і робота в команді.

В.о. декана факультету к.е.н., доцент Андрій Стасишин та в.о. завідувача кафедри державних та місцевих фінансів д.е.н., професор Наталія Ситник привітали слухачів школи «Бізнес ХХІ століття» та вручили іменні сертифікати.

Більше фото та відео Ви можете переглянути на сторінці у Facebook Школа «Бізнес XXI століття» facebook.com/groups/biznes.lnu