Завершення безкоштовної освітньої програми «Бізнес ХХІ століття»

25.04.2019 | 09:25
На факультеті управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка завершилася безкоштовна освітня програма для учнів львівських шкіл «Бізнес ХХІ століття». У програмі, яка тривали з 20 березня до 20 квітня, взяли участь понад 120 учнів з навчальних закладів міста Львова.
Освітній проект успішно функціонує третій рік поспіль в рамках популяризації спеціалізації «Фінанси, митна та податкова справа» (координатор проекту – доцент Дарія Попович). Ділилися досвідом та навчали старшокласників викладачі кафедри державних та місцевих фінансів: професор Уляна Ватаманюк-Зелінська та професор Ярослав Ярема, а також доценти –  Світлана Бугіль, Юрій Голинський, Вікторія Дубик, Віра Круглякова, Любов Петик, Ольга Сич, Софія Смолінська, Юлія Шушкова, Ірина Ясіновська.
Викладачі ознайомили школярів із основними засадами створення та успішного ведення бізнесу, теоретичними і практичними основами митної та податкової справи, сучасними інноваціями у сфері фінансів. Значну увагу ініціатори програми приділили світовому досвіду функціонування підприємництва. Окрім того, учасники школи дізналися багато цікавого про сучасні тенденції у бізнес-сфері, зокрема, що таке краудфандінг, франчайзинг, coaching, як використовувати хмарні середовища в бізнесі, як працює реклама та socialmediamarketing (SMM).
Заняття проводили у форматі ділових ігор та тренінгів. Зацікавленість у майбутніх абітурієнтів викликали презентація власних бізнес-ідей і робота в команді.
На завершення проекту заступник декана, в.о. завідувача кафедри державних та місцевих фінансів, професор Наталія Ситник привітала слухачів школи «Бізнес ХХІ століття» з успішним навчанням та вручила кожному іменні сертифікати.