Відбувся святковий концерт «Вернісаж талантів»

17.10.2017 | 16:51

З нагоди Дня Університету 12 жовтня 2017 року на факультеті управління фінансами та бізнесу відбувся святковий концерт «Вернісаж талантів».

Концерт проводився з метою сприяння творчому та духовному зростанню студентської спільноти, створення умов для реалізації творчого потенціалу обдарованої молоді, а також обміну їх творчими здобутками.

Присутні мали чудову нагоду насолодитися вокальними даними Анни Тирик, Галини Юркевич, Вікторії Шаблій, гурту «Suntime» (Богдана Сарнавського та Назара Бочелюка), дуету Юрія Горіна і Юрія Фольварочного; ознайомитись із культурною спадщиною українського народу завдяки ліричному звучанню бандури у виконанні Юлії Масолової. Дотепні жарти та акторська майстерність ведучих концерту Остапа Держипільського та Катерини Гринчук прийшлись усім до душі.

Авторська пісня гурту «Suntime» «Стати кращим», виконана у фіналі учасниками заходу, стала свого роду мотиваційною порадою для студентів факультету, адже покликана викорінити зневіру у власних силах та надихнути на зміни у житті.