Відбувся круглий стіл «Аспекти сучасного розвитку міжнародних фінансів та митної політики в умовах євроінтеграції»

21.05.2019 | 17:39

У рамках Днів науки на факультеті управління фінансами та бізнесу відбувся круглий стіл «Аспекти сучасного розвитку міжнародних фінансів та митної політики в умовах євроінтеграції», організований Науково-практичним гуртком митної справи (кафедра державних та місцевих фінансів, керівник – доц. Голинський Ю. О.).

Студентами було підготовано низку цікавих науково-практичних доповідей. Зокрема, щодо впливу реформування митних органів на зовнішню торгівлю України, перспектив застосування в Україні зарубіжного досвіду митно-тарифного регулювання, а також щодо інших сучасних тенденцій та перспектив розвитку міжнародних фінансів та митної справи в Україні.

З доповіддю на тему “Митне оформлення операцій з переробки на митній (поза межами митної) території України” виступив президент Асоціації професійних митних посередників, к.е.н. Тодощук Андрій Васильович. Спікер розповів про особливості даного митного режиму та проаналізував актуальні статистичні дані його використання у Львівській області. На завершенні відбулась жвава дискусія щодо переваг та недоліків функціонування підприємств, що працюють з режимом митної переробки в Україні.

За результатами заходу буде видано електронний збірник тез доповідей та матеріалів круглого столу.