Участь студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» у  ІХ всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України»

29.11.2018 | 20:25

Студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» (спеціалізації «Фінанси, митна та податкова справа») 22 листопада 2018 року взяли участь у  ІХ всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених на тему «Сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України», яка відбулась на базі Львівського торговельно-економічного університету.

Кафедра державних та місцевих фінансів на чолі із д.е.н., проф. Ситник Н.С. виступила співорганізатором конференції. Під час роботи конференції було охоплено широке коло фінансових питань економічних трансформацій сьогодення. Студенти виголосили доповіді з актуальних питань, взяли участь в активному обговоренні та були нагороджені дипломами. Зокрема, студентка гр. УФФ-23 Борзак Юлія висвітлила питання перспектив розвитку банківської системи України та була відзначена за активність організаторами заходу. Всього у конференції взяло участь понад 150 учасників, їх тези доповідей будуть опубліковані в збірнику матеріалів.