Участь кафедри економічної теорії у семінарі-майстерні «Сучасні тренди викладання Європейських Студій»

06.11.2017 | 00:50

У рамках співпраці кафедри економічної теорії з Українською Асоціацією Викладачів і Дослідників Європейської Інтеграції, а також із Науково-дослідним інститутом європейської інтеграції та регіональних досліджень Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 31.10.2017 р. Василь Зеленко брав участь у семінарі-майстерні «Сучасні тренди викладання Європейських Студій» (у рамках проекту Жана Моне 575385-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-SUPPA).

Метою заходу було формування ціліснішого бачення методики викладання євроінтеграційної тематики у різних освітніх системах як в ЄС, так і в Україні; проаналізувати сучасний стан та поділитися найкращими освітніми практиками з Європейських Студій для різних цільових аудиторій; отримати практичні знання та навички з педагогічної майстерності для викладання різних аспектів європейської інтеграції; сформулювати рекомендації щодо опрацювання методики викладання Європейських Студій для різних за складом груп слухачів в Україні.

Запрошеним доповідачем-тренером заходу була Каріна Баранцева – доцент кафедри права Європейського гуманітарного університету (м. Вільнюс, Литва), викладає навчальні дисципліни з Європейських Студій. Має значний досвід тренерської роботи з тематики викладання європейської інтеграції, зокрема була провідним експертом у цій сфері у рамках проекту Twinning.

Під час проведення семінару-майстерні всі учасники брали безпосередню участь в «умовному навчанні» з європейської інтеграції з використанням сучасних інтерактивних методів, що в підсумку допоможе впроваджувати одержаний досвід при викладанні власних спеціалізованих дисциплін.

Програма заходу тут

 

Більше фото тут

https://photos.app.goo.gl/NJ6sYSZEBkQXi13B3