Тренінг «Ефективний тайм-менеджмент для сучасних студентів»

05.11.2019 | 20:56

5 листопада на факультеті управління фінансами та бізнесу відбувся тренінг «Ефективний тайм-менеджмент для сучасних студентів». Із авторською розробкою виступила сертифікований коуч IPS, ментор IPACT, член Міжнародної професійної асоціації коучів і тренерів Іванюк У.В.


Під час тренінгу спікер наголосила, що ефективна стратегія управління часом дозволяє збалансувати такі важливі аспекти життя як навчання, кар’єра, відпочинок, сімейні стосунки та ін. Це важливо насамперед тому, що постійне відчуття нестачі часу може призвести до накопичення стресу та позначитися і на нас самих, і на наших стосунках з оточенням.

Чи досягаєте Ви своїх цілей? Чи встигаєте закінчити роботу в обумовлений час? Чи вистачає Вам часу на відпочинок чи ви постійно поспішаєте? Якщо ваша відповідь «ні» хоча б на одне з перерахованих питань, це означає, що ви не управляєте своїм часом настільки ефективно, як могли б.

Саме тому Уляна Іванюк рекомендує:
1. здійснювати планування власного часу на тиждень (у письмовій формі);
2. розподілити задачі згідно визначених пріоритетних цілей (1-3 цілі) та поточних завдань («Колесо Балансу»);
3. скласти список задач (трекер, «магія ранку») із виділенням пріоритетів дня («Метод АБВГД»);
4. провести аналіз результатів в кінці тижня та визначити перешкоди;
5. здійснити гнучке перепланування;
6. виробити темп, вдосконалювати свої уміння;
7. отримувати радість від кожного дня, адже час – це не тільки Ваш найбільший актив, це невідновлюваний актив. Тому неодмінно складіть список того, що приносить Вам радість і що робить Вас щасливими, та включіть ці пункти в свій щоденний план!