Теоретико-практичні знання запорука майбутнього фінансово-управлінського результату

24.11.2016 | 15:53

Кафедра економіки та менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу  Львівського національного університету імені Івана Франка приділяє принципову увагу інтеграції теоретичних знань та практичного досвіду. Адже, без детального ознайомлення і вивчення особливостей сучасного високотехнологічного виробництва, майбутній менеджер, як фахівець, може не відбутися.

1pukwrttqz8Одним з реальних методів поєднання теоретичних підходів та практики є проведення навчально-виробничих екскурсій. Так, їхня організація і проведення на виробництво впродовж ряду років вже стало доброю традицією на кафедрі економіки та менеджменту.

mqko3zjsvfy

Нещодавно, організовано освітянами кафедри (завідувач кафедри, професор Карпінський Б.А.; заступник завідувача кафедри з виховної роботи, доцент Пак Н.Т.) спільно з виробничниками підприємства «Галичфарм» (Ольга Яновська – фахівець відділу корпоративних комунікацій, Мар’яна Івашин – керівник відділу корпоративних комунікацій), яке входить у корпорацію «ARTERIUM» навчальну екскурсію. До навчального заняття на виробничій базі було залучено студентів спеціальностей «Менеджмент» і «Публічне управління та адміністрування» академічних груп УФМ-31с (3 курс) та УФП-11с (1 курс).

oj-ak05k4uw-12rvphbngjuk-1

У ході проведення навчально-екскурсійного заняття студенти детально ознайомилися з історією заснування «Галичфарму», їм була представлена структура управління даного підприємства, детальна характеристика структури операційної системи, особливості операційних процесів. Студенти ознайомилися з  роботою хімічного, ампульного цехів та цеху із випуску таблеток, оглянули асортимент продукції, яку випускає підприємство. Особливу увагу було приділено вивченню менеджменту якості лікувальної продукції.

mgjnfnmawlo

    Таким чином, очевидна потреба у системному інтегруванні теоретико-практичних знань, які є запорукою майбутнього фінансово-управлінського результату.