Студент, лови момент!

09.11.2017 | 14:48

У переддень Міжнародного Дня бухгалтера під таким гаслом відбулася зустріч студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та викладачів кафедри обліку і аудиту з представником Всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік» Тамарою Борисівною Горбуновою.

Учасники зустрічі обговорили останні зміни і доповнення до чинного законодавства та визначили їх вплив на ведення обліку і складання звітності у наступних звітних періодах.

Т.Б. Горбунова привітала студентів з Міжнародним Днем бухгалтера та вручила студентам і викладачам практичні матеріали: Національні стандарти бухгалтерського обліку, Плани рахунків бухгалтерського обліку, останні випуски журналу «Все про бухгалтерський облік», які є особливо актуальними для підготовки молодих фахівців спеціальності. Також вона розповіла про акцію, яку Газета влаштувала для студентів 1-6 курсів. Переможці акції мають можливість отримати Power Bank та інші корисні подарунки (деталі акції на сайті Газети).

В свою чергу завідувач кафедри, професор Романів Є.М. висловив від колективу кафедри і студентів вдяч  ність Газеті «Все про бухгалтерський облік» за плідну співпрацю протягом багатьох років. А також привітав усіх представників цієї важливої для суспільства професії і побажав студентам бути наполегливими і сумлінними при набутті фахових знань зі спеціальності.

 Кафедра обліку і аудиту щиро вітає бухгалтерську спільноту з Міжнародним Днем бухгалтера!