Стажування в Парижі в рамках програми міжнародної мобільності Еразмус+

20.02.2018 | 14:04

Доцент кафедри економіки та менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу Герасименко Олена Вікторівна пройшла стажування в Університеті Париж ХІІ Валь-де-Марн (м. Париж / Кретей) в рамках програми міжнародної мобільності Еразмус+ з 12/02/2018 до 17/02/2018.

Зміст програми стажування:

– розглянути навчальні та наукові праці кафедри економіки факультету економічних наук та менеджменту Університету Париж ХІІ Валь-де-Марн з метою запровадження кращих освітніх практик на факультеті управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка;

– відвідати лекції, що проводяться викладачами факультету економіки;

– провести відкриті лекції для студентів (8 год.) на теми: «Інвестиційний менеджмент як фактор впливу на стійкість та збалансованість фінансової системи», «Особливості фінансового менеджменту в сфері торгівлі», «Вплив управління транспортною логістикою на конкурентоспроможність підприємства», «Вплив інновацій на ефективність маркетингової логістики»;

– обговорити перспективи подальшої співпраці між кафедрою економіки факультету економічних наук та менеджменту Університету Париж ХІІ Валь-де-Марн та кафедрою економіки та менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка.

Протягом періоду міжнародного стажування програму загалом було виконано. Зокрема, було проведено заплановані лекції студентам Інституту управління підприємствами Гюстава Ейфеля Університету Париж ХІІ Валь-де-Марн; обговорювалися особливості навчального процесу та ступінь залучення студентів Університету Париж ХІІ Валь-де-Марн до наукової діяльності; а також було погоджено із міжнародним координатором Інституту управління підприємствами Гюстава Ейфеля Армель Неші можливість проведення спільної наукової конференції за участю викладачів і студентів факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка та Інституту управління підприємствами Гюстава Ейфеля Університету Париж ХІІ Валь-де-Марн.

 

Протягом періоду стажування в Інституті управління підприємствами Гюстава Ейфеля проводились міжнародні дні, під час яких студенти мали можливість відвідати лекції професорів з Іспанії, Сербії та України. З огляду на відгуки та побажання студентів, керівництво Інституту вирішило запровадити щорічну практику проведення міжнародних днів.