СТАРТ ГРАНТОВОГО ПРОЕКТУ «УСПІШНА ЖІНКА В БІЗНЕСІ» НА ФАКУЛЬТЕТІ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСАМИ ТА БІЗНЕСУ

27.09.2019 | 20:12

В рамках Гранту малої демократії у сфері освіти та культури Посольства США, що реалізується кафедрою державних та місцевих фінансів факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка спільно з громадською організацією «Зелена економіка України» та Центром американських студій ЛНУ 26 вересня на факультеті управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка відбувся круглий стіл «Успішна жінка в бізнесі: сучасні виклики та можливості».

Круглий стіл зібрав понад три десятки зацікавлених людей навколо ідеї розвитку підприємництва та успішної кар’єри жінок. Цей  захід мав на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та освітні можливості для жінок, що бажають розвивати свої підприємницькі здібності.

 З привітальним словом до учасників  виступив декан факультету к.е.н., доц. Стасишин А.В. Зокрема, декан привітав колег з перемогою в конкурсі грантів Посольства США та наголосив на відкритості факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка до участі у освітніх ініціативах, інноваційних проектах.

 Завідувач кафедри державних та місцевих фінансів д.е.н., проф. Ситник Н.С. зазначила важливу роль і місце жінки в українському бізнесі. Учасники проекту к.е.н., доц. Смолінська С.Д., к.е.н., доц. Ясіновська І.Ф. та к.е.н., доц. Сич О.А. представили проект тренінгу, метою якого є покращення підприємницьких навичок жінок, що реалізується на базі ЛНУ за підтримки Посольства США.

Далі промовці у коротких виступах поділились власним досвідом та  результатами досліджень у сфері освітніх проектів для жінок, гендерних особливостей ринку, місцевого бюджетування та бізнес-ідей для жінок.

Активними учасниками заходу стали представник Львівського обласного центру зайнятості Буряк І.В. та директор Львівського центру професійно-технічної освіти Вантух З.З., керівник відділу ділових індустрій Львівської міської ради Заяць Г.О. та радник міського голови Довжик В.В., викладачі та студенти НУ «Львівська політехніка», Львівського інституту економіки та туризму, факультету управління фінансами та бізнесу, представники Центру американських студій ЛНУ.

З метою розробки оптимального навчально-практичного наповнення тренінгу усі присутні прийняли участь в анкетуванні в рамках українсько-американської зимової школи «Успішна жінка в бізнесі».