Слухачі курсу «Основи ведення сучасного бізнесу», запровадженого кафедрою державних та місцевих фінансів, зустрілись з представником компанії SoftServe

02.11.2017 | 10:31

31 жовтня, у вівторок о 11.50 год. в актовій залі в корпусі на Коперника, 3  відбулась зустріч студентів з фахівцем-практиком, представником компанії SoftServe Олесем Шатківським. Темою доповіді була «Сучасна електронна комерція: практичні аспекти». Студенти з цікавістю слухали про розвиток електронної торгівлі, банкінгу, фінансових розрахунків та документообігу, криптовалют, що набувають все більшого поширення в економіці світу та України зокрема. На реальних прикладах слухачі мали можливість довідатись про роботу Інтернет-магазинів, аукціонів та Інтернет-маркетингу, задати актуальні для них питання.

Зустріч була організована доцентом кафедри державних та місцевих фінансів Сич О.А. за сприяння кафедри економічної кібернетики в межах викладання навчальної дисципліни «Основи ведення сучасного бізнесу». До заходу долучились викладачі кафедри державних та місцевих фінансів доцент Смолінська С.Д. та доцент Попович Д.В.