“Роби, як ми”… або яким досвідом ділилися успішні бізнесмени

05.09.2018 | 23:51

У рамках святкування Дня підприємця України з молодими та перспективними підприємцями – студентами факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка – 4 вересня 2018 року зустрілися творець ТМ «Моршинська», Голова ради директорів агрохолдингу «МУККО» та голова ЛОДА у 2008-2010 роках Микола Кміть, співзасновник компанії SoftServe, Голова Благодійного фонду «Відкриті очі» Тарас Вервега, СЕО MBP Group та Спілки Українських Підприємців Соломія Марчук.

В.о. декана факультету доц. Стасишин Андрій Васильович привітав гостей, викладачів та студентів, котрі прийшли на зустріч, і запросив до діалогу з представниками бізнесу.

Понад 150 студентів мали нагоду поспілкуватися в інтерактивному форматі та отримати цінні настанови та поради з перших уст відомих бізнесменів.

Десятки студентських рук із залу свідчили про те, що бажаючих поставити запитання гостям набагато більше, ніж це дозволяв таймінг.

Серед обговорюваних питань – питання свободи та відповідальності у бізнесі, корпоративного менторства, соціальної спрямованості компаній, викликів та можливостей сучасного бізнес-середовища, якісного менеджменту та маркетингу у компаніях, мотивація росту та розвитку, інвестицій у своє майбутнє, необхідність вчитися та отримувати якісну освіту.

Наприкінці зустрічі Микола Кміть побажав студентам вчитися, берегти здоров’я та займатися спортом. Відсутність страху та свобода – це те, що дає сил рухатися вперед!

Тарас Вервега підкреслив важливість факультету управління фінансами і бізнесу у підготовці майбутніх підприємців та бізнесменів і надав цінні рекомендації, одна з яких – потрібно працювати 25 годин в день, 8 днів на  тиждень і 400 днів у році)

Соломія Марчук наголосила на важливій ролі менторів, відносини з якими потрібно цінувати, бо це люди, котрі дають настанови на все життя.  Водночас, соціальна відповідальність – це просто модна фраза. Будь-який нормальний бізнес має два побічних ефекти: користь для суспільства і гроші. Чим більше користі, тим більше грошей.

В.о. декана факультету Стасишин А.В. та гості висловили взаємне бажання продовжувати серію майстер-класів та лекцій на бізнес-тематику. Тому з радістю повідомляємо, що далі буде… Стежте за анонсами подій на сторінці факультету у соціальній мережі Facebook [Факультет-управління-фінансами-та-бізнесу-ЛНУ] та на офіційному сайті факультету  [financial.lnu.edu.ua].

До нових зустрічей!