ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ: МЕНЕДЖЕРСЬКИЙ ВИПУСК

29.06.2017 | 20:02

Червень став підсумковим етапом у завершенні навчання на рівні бакалавр для студентів груп УФМ-41 і УФМ-42 випускової кафедри економіки та менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу. Державна екзаменаційна комісія підтвердила належний рівень знань випускників, а найпершим привітав випускників-управлінців голова ДЕКу Хміль Михайло Михайлович, народний депутат України, Голова підкомітету з питань заробітної плати, індексації і компенсації грошових доходів населення та колективно-договірного регулювання соціально трудових відносин Комітету Верховної ради України з питань соціальної політики та праці. Він також наголосив на тому, що при наполегливому прагненні молоді до реалізації свого покликання результат завжди буде. Завідувач кафедри, професор Карпінський Б.А. підкреслив, що спільними зусиллями прагнемо готувати управлінську висококваліфіковану зміну, яка патріотично сформована у системі національного державотворення.


Обєктивно, що студентські роки – це вже доросле і повноцінне життя. Це торжество юності і здоров’я, усвідомлення того, що всі дороги на світі відкриті для рішучих і цілеспрямованих підкорювачів неможливого. Це воістину безмежні можливості для вибору свого шляху, для успішного майбутнього менеджера.
Факультет управління фінансами та бізнесу це не лише один з престижних факультетів Франкового Університету, який готує висококваліфікованих фахівців у галузі публічного управління та адміністрування, це заклад, який створює сприятливі умови для розвитку творчих здібностей кожного студента та виховує справжніх особистостей.

 

Кожен випускник за роки навчання отримав реальну можливість стати фахівцем-менеджером, брати участь у науковій (через студентсько-аспірантський гурток «Державотворець») та виховній роботі кафедри. Роки наполегливого навчання за управлінською проблематикою обумовили виховання лідерських якостей, сприяли формуванню самодисципліни та знаходженню близьких собі по духу колег. Колектив кафедри цілеспрямовано передавав свої знання та практичні навички студентам, які стають підґрунтям для успішного входження в практичне життя управлінців. Зокрема, це: вміння керувати, знаходити компроміси та спільну мову з людьми, бути конкурентоспроможним на ринку праці.
Кафедра приєднується до всіх добрих побажань бакалаврам-менеджерам, бажає їм щасливої долі у майбутньому, професійного зростання у кар’єрі та продовження навчання вже на сучасній магістерській програмі із спеціальності «Публічне управління та адміністрування».