Проведення диспуту на тему: «Концептуальна ідея ефективності освітньо-виховного процесу в умовах сучасної університетської освіти»

28.02.2017 | 14:44

 

22 лютого 2017 року на факультеті управління фінансами та бізнесу відбулося засідання Ради порадників.

З тематичними доповідями виступили:

  • порадник групи УФФ-12 с  доц. Шушкова Ю.В. доповіла про особливості навчально-виховного процесу в сучасній моделі університетської освіти та запропонувала механізм його вдосконалення;
  • порадник групи УФМ-31 с доц. Подвірна Н.С. ознайомила колег з світовими та вітчизняними моделями виховного процесу університетської освіти;

  • порадник групи УФЕ-11 с доц. Задорожна А.В. запропонувала способи вдосконалення системи забезпечення якості української освіти в контексті оптимізації університетського навчально-виховного процесу.

В обговоренні теми засідання взяли участь порадники академічних груп факультету. В ході диспуту було зазначено, що одним з напрямків навчального-виховного процесу є оптимальне поєднання теоретичної і практичної підготовки,  забезпечення ефективного виховного процесу студентської молоді. Виховна робота порадників академічних груп повинна бути спрямована на підготовку перспективного, високоосвіченого та національно свідомого громадянина нашої держави.