ПРОФЕСІЙНИЙ ПСИХОЛОГ ДОПОМАГАЄ СТУДЕНТАМ

07.12.2018 | 12:19

27 листопада 2018 року відбулася зустріч студентів-першокурсників (УФО-11с) з практичним психологом, працівником психологічної служби ЛНУ ім. Івана Франка С.В. Незабитовською, яка була організована заступником завідувача кафедри з виховної роботи доцентом кафедри обліку і аудиту Н.О. Лободою.

Під час адаптаційного тренінгу для першокурсників зі студентами обговорювалися різні питання, з якими найчастіше зустрічаються першокурсники, а саме: дізнатись більше один про одного, ідентифікувати себе з іншими, як працювати в команді, а саме основне – як психолого-емоційно підготуватися до здачі зимової заліково-екзаменаційної сесії. У ході зустрічі проводилися рольові ігри та давалися спеціальні завдання. При проведенні тестування студенти  та присутні викладачі доц. Долбнєва Д.В. та Лобода Н.О. разом опановували різні способи ефективної взаємодії один з одним, що сприяло налагодженню міжособистісних контактів та отриманню позитивного настрою. Студенти та викладачі брали активну участь в обговоренні та дякували за практичні поради.

Висловлюємо щиру подяку Світлані Незабитовській за проведений тренінг, а студентам бажаємо успішної адаптації, успіхів у навчанні та відмінної здачі зимової заліково-екзаменаційної сесії.