Практика магістрів спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

13.07.2018 | 16:26

Спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування» створена для тих, хто хоче стати управлінцем нового типу та змінити нашу державу на краще! Факультет управління фінансами та бізнесу готує фахівців у сфері публічного управління та адміністрування сучасного рівня, що вміють аналізувати державну політику та розробляти заходи для її реалізації, знають нормативно-правову базу публічного управління, мають навички управління проектами, стратегічного планування, розробки управлінських рішень тощо.

Магістри спеціальності «Публічне управління та адміністрування» – це свідомі та цілеспрямовані люди, які постійно вдосконалюють свої знання та навички. Зокрема наші студенти проходять практику у Львівській обласній державній адміністрації, Міжрегіональному управлінні НАДС у Львівській та Закарпатській областях, ОТГ та інших органах місцевого самоврядування.  Вони активно долучаються до роботи, беруть участь в обговореннях проектів, зокрема в Львівському ЦРМС у брифінгу «Роль регіональних змін в процесі об’єднання територіальних громад»,  на тренінгу для представників громадськості на тему: «Як говорити щоб почули? Мовні ключики для порозуміння», на правлінні Громадської ради, де вирішувались важливі питання області та інших заходах, які вирішують складні питання про реформу децентралізації і не тільки. Брали участь у  акції підтримки Олега Сенцова та інших заходах.

    

Магістри спеціальності «Публічне управління та адміністрування» беручи активну участь в роботі таких владних структур, отримують задоволення вибором своєї професії та розуміють всю важливість їхнього навчання, адже це крок до початку успішної кар’єри.

Кафедра економіки та менеджменту щиро бажає своїм студентам  здійснення мрій та бажань. Шановні магістри, нехай вам щастить у майбутньому, ви цього заслуговуєте!!!