Науковий доробок кафедри економіки та менеджменту 2018 р.

14.03.2018 | 12:24

Колектив кафедри економіки та менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу опублікував навчальний посібник «Збірник тестових завдань для менеджерів».

Представлений «Збірник тестових завдань для менеджерів» складається з восьми навчальних дисциплін у формі їхніх базових характеристик і тестових завдань, які комплексно формують обсяг необхідних знань, котрі необхідні при вступному фаховому випробовуванні на рівень магістра за сучасною спеціальністю «Менеджмент». При підготовці збірника автори намагалися задовольнити сучасним вимогам у підготовці спеціалістів з урахуванням обраного студентами фаху. Запропоновані тестові завдання спрямовано на закріплення набутих на заняттях умінь та навичок, на стимуляцію цілеспрямованого і продуктивного вивчення базових положень із даних дисциплін, вправи легко інтегрувати в основний навчальний матеріал. Робота над тестами сприятиме глибшому засвоєнню знань за кожним навчальним предметом та виробленню у студентів навичок системності і логічного мислення.

Тестові завдання можна використовувати на практичних заняттях, для виконання самостійних завдань та проведення модульних контрольних робіт. Для студентів управлінських і економічних спеціальностей вищих навчальних закладів та усіх, хто цікавиться або бажає поглибити свої знання із актуальних напрямів розвитку менеджменту та сучасного управління.