Науково-практичний круглий стіл «Шляхи подолання проблем ведення бізнесу в Україні у часі економічних реформ»

11.05.2018 | 16:47

10 травня  на кафедрі державних та місцевих фінансів факультету управління фінансами та бізнесу відбувся науково-практичний круглий стіл «Шляхи подолання проблем ведення бізнесу в Україні у часі економічних реформ». Захід було організовано студентським науковим гуртком «Фінансів і бізнесу», керівник к.е.н., доц. Сич О.А., за активної участі викладачів та студентів кафедри державних та місцевих фінансів, Національного університету «Львівська політехніка» та Львівського торговельно-економічного університету.

Під час круглого столу обговорювалась сучасна проблематика ведення бізнесу у різних сферах та окреслювались шляхи покращення бізнес-середовища в Україні. Пролунали цікаві доповіді щодо оцінки умов господарювання малого та середнього бізнесу, можливостей банківського кредитування, проблем банківського та страхового сектору, розвитку аграрного сектору, ідей мікробізнесу, податкового впливу на суб’єктів господарювання тощо.

На завершення учасникам круглого столу було вручено сертифікати, а за результатами його роботи буде видано електронний збірник тез доповідей.

Із програмою круглого столу можна ознайомитись тут.