Науково-методичний семінар на тему «Практична підготовка студентів як основа формування особистості фахівця високої кваліфікації»

26.02.2017 | 22:20

24 лютого 2017 року на кафедрі державних та місцевих фінансів факультету управління фінансами та бізнесу відбувся науково-методичний семінар на тему «Практична підготовка студентів як основа формування особистості фахівця високої кваліфікації». З доповіддю виступила доцент кафедри Бугіль Світлана Ярославівна.

В ході виступу було зазначено, що науково-дослідна практика магістрів є необхідною складовою навчального процесу і має на меті набуття студентом професійних навичок та вмінь здійснення самостійної науково-дослідної роботи.

Світлана Ярославівна Бугіль ознайомила колег із Положенням та Методичними рекомендаціями до проходження та захисту науково-дослідної практики студентами. Були розглянуті і обговорені основні етапи науково-дослідної практики, структура звіту про проходження науково-дослідної практики студента, а також основні обов’язки керівників практики та магістрів-практикантів.

 

 

Із презентацією доповіді можна ознайомитись тут

В обговоренні теми науково-методичного семінару взяли участь проф. Ситник Н.С., проф. Ярема Я.Р., доц. Дубик В.Я., доц. Ватаманюк-Зелінська У.З., доц. Західна О.Р., доц. Голинський Ю.О., доц. Шушкова Ю.В., доц. Попович Д.В., доц. Татарин Н.Б., доц. Перетятко Л.А., доц. Петик Л.О., доц. Дуб А.Р.