Наукове стажування в університеті Париж ХІІ Валь-де-Марн (Франція) в.о. доцента кафедри економічної теорії Шпарик Христини Володимирівни

11.03.2018 | 14:56

В.о. доцента кафедри економічної теорії факультету управління фінансами та бізнесу Шпарик Христина Володимирівна успішно пройшла наукове стажування в університеті Париж ХІІ Валь-де-Мар н (Франція) в рамках проекту Ерасмус + з 12 по 16 лютого 2018 року.

Під час стажування Христина Шпарик взяла участь у міжнародних днях, які проводились Інститутом управління Гюстава Ейфеля Університету Париж ХІІ Валь-де-Марн. Христина Володимирівна провела лекцію на тему “Problem of uneven economic development of global economy”. В рамках лекції студенти також дискутували щодо настуних питань, а саме:

– institutions as a fundamental cause of a long run growth

– empirical analysis of the mechanism through which institutions and economic variables can effect the courtiers performance

– Economy of Ukraine: how good or bad is it and if we can fix it?

 Також під час стажування Христина Володимирівна ознайомилась з особливостями та специфікою навчання студентів у Університеті Париж ХІІ Валь-де-Марн з метою імплементації набутих знань у ЛНУ ім. Івана Франка та навела контакти з координатором міжнародних программ Інституту управління Гюстава Ейфеля Університету Париж ХІІ Валь-де-Марн Армелі Нечі та іншими колегами з України, Сербії та Іспанії, які також брали участь у міжнародних днях для подальшої наукової співпраці.