На факультеті управління фінансами та бізнесу завершився тренінг-курс «Інформаційні технології в бізнесі»

12.02.2017 | 19:55

На факультеті управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка завершився безкоштовний  тренінг-курс для учнів старших класів «Інформаційні технології в бізнесі». Заняття та заходи проведені в рамках тренінг-курсу відвідало близько 30 слухачів з різних навчальних закладів міста Львова.

Викладачі кафедри економічної кібернетики під час проведення занять ознайомлювали школярів із:

  • сучасними тенденціями в ІТ-сфері, перспективністю професій, пов’язаних із сферою інформаційних технологій, рівнем оплати праці ІТ-фахівців, вимогами до знань, умінь і навичок ІТ-спеціалістів (к.е.н., доцент Шевчук І.Б.);
  • загальними принципи проектування програмного забезпечення та стилями програмування (к.е.н., доцент Жмуркевич А.Є.);
  • проблемами обробки та можливостями роботи з великими обсягами даних, процесом перетворення даних в інформацію, тобто у нові знання, які можуть бути використані для збільшення ефективності та конкурентоздатності організації (к.ф.-м.н., доцент Мищишин О.Я.);
  • програмними засобами комп’ютерної графіки, галузями її застосування та основами сучасного Web-дизайну (к.е.н., доцент Стадник Ю.А.);
  • можливостями використання комп’ютерних мереж для обміну інформаційними ресурсами між користувачами, колективного опрацювання даних, спільного використання програм та периферійних пристроїв (ст. викладач Ситник В.Ю.).

Також значну увагу викладачі акцентували на можливості для постійного самовдосконалення та отримання нових знань через мережу Інтернет. Важливості вільно володіти англійською мовою для кар’єрного росту в ІТ-сфері.

По закінченні навчання школярі отримали іменні сертифікати.
Тренінг-курс функціонував в рамках проведення кафедрою економічної кібернетики профорієнтаційної роботи та з метою популяризації спеціалізації «Інформаційні технології в бізнесі».

Факультет управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка висловлює щиру вдячність всім учасникам тренінг-курсу «Інформаційні технології в бізнесі» і запрошує до подальшої плідної співпраці!