Майбутнє за нами!

15.11.2017 | 19:44

Освічена молодь України щиро цікавиться своєю спеціальністю. Магістри кафедри економіки та менеджменту активно приймають участь в саморозвитку та отриманні знань з практичних джерел. Регіональні семінари «Eastern Partnership Leaders for Change» – це триденні локальні навчання для молодих політичних лідерів та представників НУО України, Молдови та Грузії. Український інститут міжнародної політики в партнерстві із Фондом Конрада Аденауера та Фундацією Едуардо Фрея в 2017 році продовжує проект, започаткований в 2016 році, спрямований на розвиток політичної активності, підвищення рівня політичної освіченості та грамотності, надати можливість зрозуміти ціннісну складову кращих політичних європейських практик –  «Eastern Partnership Leaders for Change».

Метою даного проекту є сприяння політичної модернізації країн Східного партнерства шляхом навчання та розширення можливостей нового покоління орієнтованих на реформи політичних і громадянських лідерів. Минулого року були проведені багато регіональних семінарів для молодих представників політичних партій та активістів по всій території України за участю представників Грузії та Молдови та Міжнародний форум для представників політичних партій та активісті “Лідери Східного партнерства змін” в Києві.

 В одному з цих семінарів приймав участь магістр групи УФПМ – 51с спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Роман Саєвич, активний учасник наукового гуртка «Державотворець».

 

 

 

Участь студентів у соціально-політичних проблемах України – це одна з якостей, яка формує свідомість молодих людей. Український інститут міжнародної політики  запрошує молодих людей взяти участь в регіональних семінарах та Міжнародному регіональному форумі молодих політиків та активістів “Лідери Східного партнерства змін”. На таких зустрічах колеги з Грузії, Молдови  та з різних куточків країни зможуть обмінятись досвідом з українськими та зарубіжними політиками, розпочати міжнародне співробітництво та дізнатись багато нового та цікавого.  Такі семінари дають учасникам  можливість отримати досвід та навички від практиків світового значення.